Generel information

Vi har gjort det nemt og enkelt for dig som beboer. Vi har samlet alle dine relevante vedligeholdelses- og brugsvejledningsdokumenter på et sted. Der er mulighed for at downloade dokumenterne, hvis dette er at foretrække. 
 

  • Filtdutter på interiører: Det anbefales, at der påføres filtdutter på alle stoleben, bordben og andet interiører der er i berøring med gulvet. 
  • Skruehuller: Det er ikke tilladt at lave skruehuller i vinduer/karme eller i klinker. Det er dog tilladt at borre i væggene, de indvendige vægge maks. 8 cm. og i væggene mellem lejlighederne og fællesarealerne maks. 18 cm..  
  • TV og internet: Der er tilkoblet fibernet i hele ejendommen. For bestilling kontakt STOFA, Norlys eller Yousee.
  • Ejendommen og fællesarealer: Det er ikke tilladt at bruge trappegangen til opbevaring af fodtøj, det skal tages med ind i lejligheden. Det er heller ikke tilladt at ryge, hverken i lejligheden, i ejendommen eller på fællesarealer.
  • Opsigelse: Opsigelse af lejlighed, p-plads og/eller depotrum: send mail til ejendomme@sparnord.dk
  • Støv-ring omkring ventilerne: Kan fjernes med en let kost eller støvsuger. INGEN våd klud eller andet vand!

Vedligeholdelse

Brugsvejledninger

Reklamationsbevis på hvidevarer

Her finder du reklamationsbeviser på alle hårde hvidevarer. Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl på dine produkter. Såfremt dette skulle blive tilfældet, henvend dig på kontaktoplysningerne som beskrevet i dokumenterne. For reklamationer på øvrige udfyld formularen nedenfor. 

Øvrige reklamation og spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe, om du måtte stå med en reklamation eller blot har spørgsmål. Udfyld alle felterne i formularen herunder, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vicevært: 72 33 92 30 


    LejlighedenEjendommen

    Vedhæft et par billeder af det henvendelsen drejer sig om: