På besøg på byggepladsen

I starten af december fik vi muligheden for at besøge byggepladsen, hvor SKYLINE er ved at blive bygget. Solnedgangen fik lokationen til at virke endnu mere indbydende. Jonas som er medejer af SKYLINE, kunne fortælle om den spændende byggeproces. Dags dato kan man kun ane parkeringskælderen i form af rå betonklodser. Men vi er ikke et sekund i tvivl om at det bliver en vanvittig bygning, når den står klar til indflytning i 2021.

Ekstraordinære lejeboliger

Vi er slet ikke i tvivl, når vi ser tegninger. Det er, og bliver, en bygning som kommer til at trække interesserede til fra hele Nordjylland.

  • Bygningen 𝗦𝗞𝗬𝗟𝗜𝗡𝗘 får 95 lejeboliger med 1 – 2 og 3-vær. lejligheder fra 42 – 116 kvm.

  • Stilfulde New Yorker-lejligheder og klassisk moderne lejligheder

  • Alle lejligheder i moderne design og kvalitetsmaterialer
  • Alle lejligheder har enten terrasse eller altan
  • Stort grønt område som bliver “shared space” udenfor

Jonas fortæller

Vi kommer til at udbyde et par få penthouse-lejligheder med en helt ekstraordinær udsigt og have på toppen af Aalborg. Der vil være en stor parkeringskælder med mulighed for opladning af elbil på alle p-pladser. Placeringen af bygningen er gennemtænkt, og man er derfor tæt på indkøb, institutioner og flere transportmuligheder. 

De type mennesker som vi ønsker at tiltrække til vores lejeboliger på SKYLINE, er nogen som værdsætter kvalitet og design. Beliggenheden er helt eminent og udsigten bliver vanedannende. 

Vi ser frem til at komme længere frem i processen så bygningen tager mere form. Men indtil videre vil jeg bare sige, glæd jer! SKYLINE-bygningen vil blive husket.